Sign In

Remember Me

Второ издание на сапунена работилница и презентация на домашен сапун на Фермерски пазар Варна

Второ издание на сапунена работилница и презентация на домашен сапун на Фермерски пазар Варна

Поради големия интерес , следва второ подобрено издание на сапунената работилница! Домашен сапун на Меги, съвместно с организаторите на Фермерски пазар Варна, канят малки и големи на втората сапунена работилница и презентация на домашен сапун на 8 август 2015 по време на фермерския пазар в Мол Варна!

11:30 ч. – Първа част: Сапунена работилница за деца над 7 год., за по-малките с възрастен придружител
13:00 ч. – Втора част: Презентация на домашен сапун – за възрастни

* Таксата за участие в работилниците е 5 лв.
* Работилницата и презентацията ще се проведат, ако се запишат минимално 5 бр. участници! Максимален брой участници – 10. При по-голям интерес ще насрочим следваща дата.

За записване, моля, обадете се на тел. 0888 742 292!
Следте за информация и във Фейсбук

Първа част: 11:30 – 12:30 ч.

На сапунената работилница ще си направим весели сапунчета от сапунени бази без SLS, ароматни масла без алергени, етерично масло от лавандула, мика и други оцветители. Ще обясним какво е SLS и защо е хубаво да не се съдържа в сапуните.

Ще ви покажем как да работите вкъщи със сапунени бази, как да оцветявате и ароматизирате сапуни в различни форми и пластове.

Всеки участник ще има възможността да си изработи собствено сапунче от бяла или прозрачна база (или от двете) около 50 гр., което ще вземе със себе си.

Ще Ви покажем най-новите продукти в www.domashensapun.com – СТАРТОВИ ПАКЕТИ за ръчно направен сапун, които ще съдържат всичко необходимо за един малък начинаещ сапунджия.

* Работилницата и стартовите пакети са подходящи за деца над 8 год.
* При закупуване на стартов пакет по избор такса за участие не се заплаща!

Втора част: 13:00 – 14:30 ч.

Презентация на приготвяне на домашен сапун от растителни масла и натурални оцветители и аромати със стартов пакет за начинаещи сапунджии. Тези стартови пакети НЕ са подходящи за деца!

Ще ви покажем как да работите лесно и безопасно със стартовия пакет при изработката на натурален домашен сапун с аромат на лавандула или мей чанг. Всеки участник ще получи един домашен сапун, изработен със стартов пакет.

* При закупуване на стартов пакет по избор такса за участие не се заплаща!

Повече информация за стартовите пакети можете да намерите на: www.domashensapun.com

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти