Sign In

Remember Me

Извънредно положение – възможност за преосмиляне

Извънредно положение – възможност за преосмиляне

Йероглифът от картинката е много известен – означава Криза и е съставен от две китайски думи: опастност и възможност. Както се казва стара китайска мъдрост.

Няма как да се зарадваме на това, че нормалността на живота и свободата ни от вчера ще са вече ограничени. Ситуацията вероятно го налага и ние всички трябва да се обединим (макар и принудително) в това, че трябва да поспрем за малко, да преосмилим действията си, целите си, а защо не и смисълът на живота ни.

Но не трябва да оставаме бездействени, а да обединим усилия, знание и добронамереност и да търсим начини за по-добри алтернативи на предлаганото ни Извънредно положение! В нашият случай на Хранкооп – подкрепа и опазване на българските производители и достъп до чиста храна на хората от големите градове.

Ще поддържаме връзка с членовете ни и всеки, който иска да се присъедини може да ни пише на info@hrankoop.com или във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/HrankoopSofia/

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти