Sign In

Remember Me

Каталог за устойчиви семена

Каталог за устойчиви семена

Честит национален празник на всички!

Точно на националния ни празник започваме една нова наша инициатва, изцяло свързана и в синхрон с тази от миналата година – Размяната на семена за независимост.

В Хранкооп ще направим обща поръчка на устойчиви семена от този каталог. В момента той е почти изцяло със семена от немски ферми, които всяка година възпроизвеждат от тези семена. Целта ни на първо място е да започнем процеса по създаване на такъв каталог (банка от семена), като в него добавяме и български семена – произведени от български производители. По този начин ще можем да увеличим мащабите от „само за размяна“ до това да има семена за пълноценно производство.

Каталога можете да свалите от тук:


Формуляр за поръчка от тук:

Изтеглете Формуляра за поръчка и след като попълните желаните бройки изпратете ни го на info@hrankoop.com. Поръчката ще направим не по-късно от 25.03 за да получим семената до началото на април и да сеем :).

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти