Sign In

Remember Me

Нов магазин на Хранкооп, изцяло посветен на натуралната козметика

Нов магазин на Хранкооп, изцяло посветен на натуралната козметика

Един от най-често задаваните ни въпроси е за арт зоната на събитията ни – какво общо имат тези джунджурийки с фермерски пазар (smiley) А отговорът е комично лесен – ако ти е важно да се храниш с чиста храна, съвсем естествено е и козметиката ти да е чиста, и аксесоарите, бижутата, дрехите, подаръците за приятелите (smiley) Гордеем се, че  вече 5 години работим с изключителни творци и занаятчии, и следващата стъпка беше да създадем място, където да обединим продукцията им.

Ръчно произведени, създадени с мисъл за здравето и красотата, много от продуктите в новия ни магазин са от производители, които участват на фермерските ни пазари и събития: Сапунена работилница​, Морава​, Nana Green Home​, Floras’s Secret​, E ЛEK​ и други. Категориите продукти включват сапуни, шампоани, кремове, дезодоранти, гримове и много други.

Работното време на магазина е от вторник до събота в частовете от 10 до 20 ч,, а почивни дни ще са неделя и понеделник.

 

 

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти