Sign In

Remember Me

Плодова фиеста на Римската стена – София

Плодова фиеста на Римската стена – София

Тази събота ви каним на истинска Плодова фиеста! В средата на лятото празнуваме с изобилие от праскови, свежи боровинки, сливи и малини.

Ще бъде шарено, ароматно и вдъхновяващо – подготвили сме любими рецепти за сладко, компоти, нектари, сладкиши, ликьори, плодов сладолед, коктейли и с удоволствие ще ги споделим с вас.
Поканили сме кулинарните ателиета да се развихрят по темата и да ни изненадат с вкусни сладкиши с любими плодове.

Чудим се и каква лимонада да спретнем най-напред 🙂
Истината е, че вече се забавляваме и чакаме събота с нетърпение!

Ако и вие имате конкретна идея и желание да се включите във фиестата, можете да ни пишете по всяко време – ние сме на линия.

Плодова фиеста – събитието във Фейсбук

Идеи за здравословни и вкусни рецепти с плодове

81_Praskoven-leden-chai01_small_660x430Прасковен леден чай

Да си направиш сам леден чай не е никак трудно, а е и полезно, защото вместо есенциите, на които разчитат масовите индустриални марки, в личната освежаваща напитка има само истински плодове.

♥ Рецептата е от списание МЕНЮ

 

 

Събитието се провежда по проект „Фермерските пазари в София и Пловдив – събития за устойчиво развитие“, който се финансира от Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014,www.ngogrants.bg
Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти