Sign In

Remember Me

СПАСЕТЕ ПОЧВАТА!

СПАСЕТЕ ПОЧВАТА!

“Съзнателна планета” е световно движение с инициатива за съзнателен подход към почвата и планетата. Движението възнамерява да представи на правителствата на всички нации, че жителите им желаят държавна политика за възраждане на почвата и екологията.

С цел да активира и демонстрира подкрепата на над 3 милиарда жители, Садгуру ще пропътува сам с мотоциклет 30 000 км. прекосявайки 24 нации.

Ралито ще започне в Лондон и ще завърши в Южна Индия, където проектът Cauvery Calling, иницииран от Садгуру, даде възможност на 107 000 фермери да засадят 62 милиона дървета, за възраждане на почвата и река Кавери.

Активирането на участието на жителите ще съдейства за превръщането на екологичните проблеми в изборни проблеми с цел създаване на държавни политики и съставяне на бюджети от страна на правителствата за екологични решения с дълготрайно приложение.

Повече информация на: https://www.consciousplanet.org/

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти