Sign In

Remember Me

Спаси почвата отново на Фермерския фестивал на НДК (31.07.2022)

Спаси почвата отново на Фермерския фестивал на НДК (31.07.2022)

На фермерския фестивал София’22 отново намира място каузата #Спасипочвата / #SaveSoil на глобалното гражданско движение Съзнателна планета / Conscious Planet Bulgarian, която алармира за спешни действия по спасяване на живата почва от изчезване.

Движението е създадено от Sadhguru и има за цел да призове за съзнателно отношение към планетата и нейните безценни блага.

На щанда на „Спаси почвата“ (шатра N30) ще разберете повече за изчезването на хумуса, защо това засяга всички ни и всеки може да помогне с гласа си или с един #SaveSoil.

Ще разберете още защо звезди като MALUMA, will.i.am, Trevor Noah говорят за почвата без да са земеделци? Каква е връзката с качеството на храната, запасите от питейна вода, нерегулираната миграция, климата и здравето на хората?

Ще се запознаете със слънчевите доброволци за каузата и ще узнаете как само с информиране на хората могат да се решат всички тези проблеми.

Очакваме ви в шатра N30!

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти