Sign In

Remember Me

Фермерски пазар Бургас с участие на фестивала “Дни на регионални традиционни, занаятчийски и туристически продукти в Черноморски басейн”

Фермерски пазар Бургас с участие на фестивала “Дни на регионални традиционни, занаятчийски и туристически продукти в Черноморски басейн”

От 25 до 27 септември 2015 в Бургас ще се проведе фестивалът “Дни на регионални традиционни, занаятчийски и туристически продукти в Черноморски басейн”.

Целта на тридневния фестивал е популяризирането на традиционни продуктизанаятчийски, кулинарни, регионални и местни туристически продукти на партньорите от Черноморския басейн. Ще се представят общите традиции и специфични продукти от Черноморски регион като основни активи за развитие на нови туристически дестинации и продукти. По време на фестивала ще има възможност за създаване на нови контакти между участниците, включително с туроператори и организации, които разработват и предлагат  нови туристически дестинации и продукти.

Производители от фермерския пазар на Хрнакооп в Бургас ще участват на 25 и 26-ти септември.

Фестивалът е организиран от областната администрация и ще се проведе пред културния дом на нефтохимика (НХК).

Повече информация: http://bsregion.org/bg/index/static/104/

 

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти