Sign In

Remember Me

„Моята Еко Коледа 2016“ в Експо център „Флора“-Бургас

„Моята Еко Коледа 2016“ в Експо център „Флора“-Бургас

Третото издание на „Моята Еко Коледа”, тази година, ще се проведе на 10-ти и 11-ти декември, от 10 до 19 ч. в зала № 4 на Експо център „Флора“, в Морската градина на гр. Бургас!

Ще съчетаем отново чистата, здравословна продукция на местни производители, с дегустации, демонстрации и уникални творби на талантливи автори. Помислили сме и за малките и големи почитатели на творческите работилници.

Жителите и гостите на най-добрият град за живеене ще имат възможността да бъдат част от един по-необичаен пазар, който се явява по-устойчивата алтернатива на потребителите по време на „Голямото Коледно пазаруване”!

Много българи вече не приемат да следват консуматорската инерция и се опитват да възродят истинския смисъл на празника Рождество Христово, но трудно намират алтернативи и подкрепа, с които да ги постигнат. Заповядайте при нас, където сме помислили както за прекрасната храна за тялото, така и по нещичко за душата 🙂

https://www.facebook.com/events/1704408549886366/

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти