fbpx

Sign In

Remember Me

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Фермерски фест Парк Заимов

декември 20 @ 11:00 18:00

Заради хубавото време, заради хубавата храна, заради живота!Фермерството е занаят. Дребното земеделие е мисия за връщане към традиции, към Природата, към култура на хранене и към начин на живот, който изпълва с цвят, вкус и аромати.

Достъпът до чиста, свежа, сезонна, отгледана на българска земя храна е основен приоритет на Хранкооп вече цели 10 години. Да се оцени това като важно и да се предоставят удобни, живи и достъпни места в града, за да се срещат регулярно производители и потребители е основен наш приоритет и затова ние правим всичко възможно да убедим общините в София и из страната, че фермерските пазари имат своето място в облика на града, в неговия културен и социален живот.

Това извънредно и закъсняло издание на планирания ни за ежемесечно провеждане фестивал е резултат от това наше настояване и се надяваме да докажем, че мястото в Парк Заимов е изключително подходящо и желано място за фермерски пазари и събития.

Фермерският фестивал е част от Календара на културните събития на Столична община и се организира от Кооперация „Хранкооп – София“ в партньорство с Фондация „За Оборище“ и с помощта на Пазари Юг ЕАДРесторанти „Добро“ и Dacia България.

Хранкооп София

www.hrankoop.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*