Sign In

Remember Me

Garden to Business форум @ СИХРЕ

Garden to Business форум @ СИХРЕ

Среща-дегустация между производители на чиста храна и ресторантьори, хотелиери и магазинери ще се проведе на 13 ноември от 11 до 18 ч

На 13 ноември (петък) от 11:00 до 18:00 ч, в рамките на изложението СИХРЕ в Интер Експо Център в София, ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, готвачи и управители на заведения и собственици на хранителни магазини които желаят да установят връзка помежду си.

Идеята на събитието е да се осигури платформа за директен контакт между земеделски производители и бизнес клиенти, които желаят да се снабдяват на едро с прясна и качествена българска продукция.

Събитието ще се проведе като част от съпътстващата програма на изложението във фоайето в зали 5 и 6  на изложбения център. Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Майстор-готвачи ще зарадват гостите с кулинарни демонстрации на ястия от здравословната кухня. Видео от G2B – ЛЯТО тук.

На третото издание на форума ще се представят производители на пресни плодове, зеленчуци, зърнени и бобови култури, мед, натурален меден сладолед, сиропи, сладка, ядки, хляб с квас и печива, бутикови конфитюри и млечни продукти от краве, овче, биволско и козе мляко.

Програма

11:00 –  Начало на регистрацията на участниците

11:00 – 18:00  Срещи между производители и представители на магазини и ресторанти

12:00 – 17:00  Кулинарни демонстрации

17:00 – 18:00  Дегустация-коктейл

Организатор на форума е Хранкооп София, които правят възможна директната среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. Иван Вазов, Младост 1 и на Римската стена в София.

С медийното партньорство на Заведения БГ (zavedenia.com), сп. Меню (menumag.bg).

С подкрепата на Томеко (www.tomeko.bg)

Входът за ресторантьори и магазинери е свободен.

За контакт и повече информация: events@hrankoop.com

Участници в G2B@СИХРЕ


g2b-verticalКакво е G2B?

Garden to Business форум (G2B) е регулярно събитие, което среща земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.

Кой ще присъства?

  • Собственици и управители на столични ресторанти
  • Главни готвачи и закупчици от заведения
  • Собственици на магазини за хранителни продукти
  • Производители на земеделска продукция от растителен и животински произход

G2B – Garden to Business форум @ SIHRE

Среща-дегустация на на ресторантьори и готвачи с фермери и производители на  български храни

На 13.11.2015 посетителите на изложението ще могат да срещнат директно фермери и производители на качествена българска земеделска продукция, да дегустират продуктите им и да установят бизнес контакти.

g2b-horizontal

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти