Sign In

Remember Me

Солидарна акция @ Пура Вида (април 2021)

Солидарна акция @ Пура Вида (април 2021)

Акцията ни в Pura Vida Organic Farm в пазарджишкото село Аканджиево на 25 април 2021 г. се увенча с чудесни резултати. Сплотеност във ведър и работлив екип!

Подготвихме земята за засаждане – заравнихме я, оформихме лехи, които наръсихме с естествен хумус, лично производство на собствениците Валя и Крис и засадихме повече от дузина лехи с фасул. Отзимихме и десетина други лехи, които скоро също ще дадат реколта. Навръх Цветница – празникът на плодородието, дадохме на земята своето, за да почерпят всички наесен 🙂 Това е само една част от нашето определение за солидарност!

Благодарим на Валя и Крис, че за пореден път ни посрещнаха сърдечно, споделиха опит и лични възгледи, вкусна трапеза с полезни храни от фермата си и през цялото време работиха наравно с всички ни! Тези лъчезарни хора определено не са мързеливи и не мислят да спират с изненадите си за всички нас 🙂

Благодарим и на всички доброволци, дошли да помогнат и да съберат знания и които неуморно се трудиха под слънцето!Изкарахме един невероятно забавен и ползотворен неделен ден!

Следете за следващите ни солидарни акции и се включете и вие.

Събитието се подкрепя от Dacia.
Фото: Георгия и Панайот

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти