Sign In

Remember Me

Фермерски фестивал София 2021 (юли)

Фермерски фестивал София 2021 (юли)

Щастливи сме да обявим, че подновяваме така желаните и чакани в града ни фестивални събития, които от 2014 до 2020 г. провеждахме в парка „Заимов“ и зад храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Новата ни локация е в парка пред Националния дворец на културата (НДК), в частта му откъм бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Фритьоф Нансен“. На две дати в месеца, в неделните дни, ще ви срещаме отново с любими малки български производители и занаятчии, ще ви представяме нови, ще се учим и ще съпреживяваме кулинарни идеи, ще помагаме на различни каузи и ще се забавляваме под звуците на качествена музика и с интересна за малки и големи културна програма 🙂

През юли ще имате достъп до чиста и качествена храна, предложена директно от производителите на 4.07. и 25.07. от 11 до 19 ч. Следете за новини за събитието във Фейсбук.

Фермерски фестивал София 2021 е част от Календара на културните събития на Столична община и се провежда с подкрепата на Столична община и Dacia България, в партньорство с Пазари Юг, Пазари Възраждане, Фондация Синергиа, Мулти култи колектив, фондация За Оборище и Агенция Булфото.

Всички събития на Хранкооп се случват с изключителната подкрепа на Dacia България!

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти