Sign In

Remember Me

Ябълкова кампания с. Аканджиево

Ябълкова кампания с. Аканджиево

🍎 Тези дни с нас се свърза земеделският производител Георги Дургов, с молба да му съдействаме за реализацията на ябълките, които с истинска страст отглежда. Вижте представянето му:

„Казвам се Георги Дургов от с. Аканджиево, обл. Пазарджик, земеделски производител и вече пенсионер. През целия си живот паралелно с работата си съм се занимавал и с различни видове земеделие, като овощните насаждения останаха най-голямата ми страст.

Ябълковата градина създадох сам, като започнах преди повече от 25 години. Тя е малка по площ (1.2 дка), некомерсиален мащаб, но дърветата са големи и плододават изобилно. Намира се в землището на село Аканджиево, в началото на Горнотракийската низина. В близост няма индустриални замърсители. Ябълките пръскам в началото на пролетта при цъфтеж с овоцид и след това със син камък.

Имам ябълки от три сорта: Мелроуз, Айвания и Муцу. И трите сорта са сладко-кисели, като Айванията спада повече към сладките.“

🍏 По този повод задействаме нашия инструмент Кампании за кооперативно изкупуване. Вижте подробности в линка и споделете с приятели 😀

🍎 За поръчки кликнете тук: https://coop.hrankoop.com/campaigns/yablki-ot-s-akandzhievo

🍏 Как работят Кампаниите в Хранкооп?

Цената на продукта се определя от общото поръчано количество от всички потребители. Колкото повече потребители закупят от продукта в кампанията, толкова по-изгодна е цената за всички. Крайната цена на вашата поръчка ще бъде определена при приключването на кампанията.

❗️Важно:

Когато пазаруваме групово и количеството достигне следващия ценови праг, всички поръчали получават уведомителен имейл, че тяхната поръчка вече е с нова, по-ниска цена. Ако сте завършили своята поръчка, но желаете да се откажете, можете да го направите преди кампанията да е изтекла. Също така можете да добавите количества към поръчката си във всеки един момент, докато кампанията е активна.

🍏 Кампанията за ябълки от с. Аканджиево ще бъде активна до неделя, 13.11., 23:59 ч.

🍎 Доставката на поръчаните количества ще изпълним в дните след това, спрямо индивидуална уговорка с всеки потребител (ако поръчва и други продукти от платформата или ако желае само ябълките от кампанията).

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти