Sign In

Remember Me

Garden to Business форум – ПРОЛЕТ 2016

G2B-spring-2016

Garden to Business форум (G2B) е събитие, което среща земеделски производители, управители на заведения, готвачи, кетъринг фирми, хранителни магазини и др., за да установят връзка помежду си.

Фермерите се представят на индивидуални маси за срещи, където излагат свои продукти за дегустация, а посетителите имат възможност да се запознаят с тях, както и да опитат от продуктите, приготвени на специална кулинарна демонстрация от гост готвач на Show How.

Хранкооп работи за осигуряване достъп до пазар на малки и семейни ферми, производители на голямо разнообразие от основните групи храни – млечни, пресни плодове и зеленчуци, мед и пчелни, консервирани храни и сокове, зърнени и хлебни изделия с квас. На форумът ще намерите местно (български) произведени здравословни и бутикови продукти като традиционни и нетрадиционни сортове плодове и зеленчуци, сирене и кашкавал, сладолед, вино, конфитюри и други.

Вижте видео от предишни издания на форума.


Кога и къде?

Пролетният Garden to Business форум ще се състои на 7 април 2016 (четвъртък) от 14:00 до 18:00 ч, в демонстрационния ресторант ShowHow на Томеко на ул. “Станислав Доспевски” № 101 в София.

Регистрирайте се!

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Ако сте малък земеделски производител и/или преработвател и искате да достигнете до по-широк и по-стабилен пазар, G2B форум е за вас.

ЗА ПОСЕТИТЕЛИ
Ако сте управител или собственик на ресторант, кухня за кетъринг, хотел или магазин и искате да осигурите на вашите клиенти качествена местно произведена храна.


За въпроси и допълнителна информация можете да ни пишете на: events@hrankoop.com

Организатори

Logo-HrankoopLogo-Economedia

Партньори

Logo-TomekoLogo-RegalLogo-Menuzavedenia-bg_LogoFast-Menu_Logo

Публикувано от

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Към лентата с инструменти